מנחה:
יפעת הרץ טברסקי, דיאטנית קלינית יום עיון לאירגונים, מוסדות וקיבוצים המעוניינים לשפר את התפריט המוגש.
יום העיון מיועד לצוות המטבח והמנהלים.
תוכנית יום העיון:
1. המטבח המוסדי- כיצד ניתן להכין ארוחות מעולות עם חומרי גלם טבעיים.
2. מה יכול המטבח המוסדי לשנות כדי להפוך למטבח בריא יותר.
3. הסבר על רכיבי מהזון- פחמימות חלבונים ושומנים- מה לבחור, מה בריא ומדוע?
4. דגש על דגנים, קטניות ודגים.
5. רעיונות למתכונים שיעשירו את הארוחות בטעם ובאיכות.
6. סיכום
- ניתן לשלב גם סדנה חווייתית.